Xiamen Lynsa Akıllı Technology Co, Ltd

Ev
Ürün:% s
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bizimle iletişime geçin
Teklif isteği
Ana sayfa Haberler

Taşınabilir Güneş Panelleri: Cep Telefonlarını Şarj Edebilen Yeşil Ürünler, Uzak Alanlarda Isı Suyu

Ben sohbet şimdi
Sertifika
Çin Xiamen Lynsa Intelligent Technology Co.,Ltd. Sertifikalar
Çin Xiamen Lynsa Intelligent Technology Co.,Ltd. Sertifikalar
Profesyonel özelleştirilmiş yetenek ve mükemmel satın alma deneyimi!

—— Tom

İşbirliğimizden bu yana birkaç yıl geçti, kalite her zaman güvenilir ve mükemmel kalıyor.

—— mat

şirket Haberler
Taşınabilir Güneş Panelleri: Cep Telefonlarını Şarj Edebilen Yeşil Ürünler, Uzak Alanlarda Isı Suyu
hakkında en son şirket haberleri Taşınabilir Güneş Panelleri: Cep Telefonlarını Şarj Edebilen Yeşil Ürünler, Uzak Alanlarda Isı Suyu

Taşınabilir Güneş Panelleri: Cep Telefonlarını Şarj Edebilen Yeşil Ürünler, Uzak Alanlarda Isı Suyu


Portable solar panels serve as a boon for frequent travellers. Taşınabilir güneş panelleri sık seyahat edenler için bir nimet görevi görür. These solar panels can be carried along and power devices on the move. Bu güneş panelleri taşınabilir ve hareket halindeki güç cihazları taşınabilir.

 

Taşınabilir Güneş Panelleri nedir?
Portable solar panels are small sized solar panels that are easy to install and that can be carried anywhere. Taşınabilir güneş panelleri, kurulumu kolay ve her yere taşınabilen küçük boyutlu güneş panelleridir. Just like a typical solar panel, they convert sunlight into electricity or heat. Tıpkı tipik bir güneş paneli gibi, güneş ışığını elektriğe veya ısıya dönüştürürler. They contain an assembly of photovoltaic cells. Bir fotovoltaik hücre topluluğu içerirler. Each panel is divided into smaller cells, where a cell is made up of thin layers of silicon. Her panel, bir hücrenin ince silikon katmanlarından oluştuğu daha küçük hücrelere bölünür. They vary in size but even the biggest portable solar panel can be carried inside a car. Boyutları değişir, ancak en büyük taşınabilir güneş paneli bile bir arabanın içinde taşınabilir.

They can provide up to 320W of power based on their size. Boyutlarına göre 320W'a kadar güç sağlayabilirler. Usually, portable solar panels come with a kit that includes additional tools like a stand, cable, storage case, solar charge controller, inverter and a battery. Genellikle, taşınabilir güneş panelleri, stand, kablo, saklama kutusu, solar şarj kontrolörü, invertör ve pil gibi ek araçlar içeren bir kitle birlikte gelir. It should be used with a battery and an inverter to power appliances when the user is off-grid. Kullanıcı şebeke dışındayken cihazlara güç sağlamak için bir batarya ve bir inverter ile kullanılmalıdır. By the virtue of being portable, it is used to power devices on the move. Taşınabilir olması sayesinde, hareket halindeki cihazlara güç sağlamak için kullanılır.
 

Taşınabilir güneş panelleri nasıl çalışır?
The photovoltaic cells in a portable solar panel contain various layers of silicon. Taşınabilir bir güneş panelindeki fotovoltaik hücreler çeşitli silikon katmanları içerir. When the rays of the sun hit the panel, photons are released which create an electric field between these layers of silicon in each cell. Güneş ışınları panele çarptığında, her bir hücrede bu silikon tabakaları arasında bir elektrik alanı oluşturan fotonlar salınır. Metallic strips are attached to the panel to channelize this electric field and send it to the battery or grid on the basis of the system. Bu elektrik alanını kanalize etmek ve sistem temelinde aküye veya şebekeye göndermek için panele metalik şeritler tutturulur. A charge controller is connected to regulate the power output a battery and inverter may also be connected to store the generated power until the time it is required. Bir pilin güç çıkışını düzenlemek için bir şarj kontrolörü bağlanır ve üretilen gücü gerektiği zamana kadar depolamak için bir pil ve inverter de bağlanabilir.

 

Taşınabilir güneş panellerinin özellikleri

  • Generally, portable solar panels come with a waterproof kit. Genellikle, taşınabilir güneş panelleri su geçirmez bir kitle birlikte gelir. So, they can be used in adverse weather conditions. Böylece, olumsuz hava koşullarında kullanılabilirler.
  • Bunlar fosil yakıtlar ve diğer tüketilebilir enerji kaynaklarını kullanmadan enerji ürettikleri için yeşil ürünlerdir.
  • Jeneratörlerin aksine, gürültüsüzdürler.
  • Güneşin gücünden yararlanarak tutarlı ve güvenilir bir enerji kaynağı sağlarlar.

 

Taşınabilir güneş panellerinin uygulamaları

  1. Portable solar panels serve as a boon for frequent travellers. Taşınabilir güneş panelleri sık seyahat edenler için bir nimet görevi görür. These solar panels can be carried along and power devices on the move. Bu güneş panelleri taşınabilir ve hareket halindeki güç cihazları taşınabilir. Furthermore, portable solar panels can also be used in a small home to power basic appliances. Ayrıca, taşınabilir güneş panelleri küçük evlerde temel cihazlara güç sağlamak için de kullanılabilir.
  2. Taşınabilir güneş panelleri dizüstü bilgisayarları şarj edebilir.
  3. Mini 45 W taşınabilir güneş paneli, seyahat sırasında cep telefonlarını, müzik çaları, iPad, tablet ve diğer cihazları şarj edebilir.
  4. Taşınabilir güneş panelleri uzak bölgelerdeki suyu ısıtmak için kullanılabilir.
  5. Bir arabanın aküsünü şarj etmek için kullanılabilirler.
  6. 120 W'lık portatif güneş paneli, evlerde küçük bir buzdolabı gibi LED ışıklarına ve temel cihazlara güç sağlayabilir.
  7. 320 W portatif güneş paneli, invertör ve batarya ile birlikte uzak bölgelerde birden fazla cihaza ve ısı suyuna enerji sağlayabilir.
  8. Kamp alanlarında bir güç kaynağı olarak kullanılabilirler.
  9. 160 W'lık portatif güneş paneli RV içindeki sistemlere / cihazlara güç sağlayabilir.

hakkında en son şirket haberleri Taşınabilir Güneş Panelleri: Cep Telefonlarını Şarj Edebilen Yeşil Ürünler, Uzak Alanlarda Isı Suyu  0

hakkında en son şirket haberleri Taşınabilir Güneş Panelleri: Cep Telefonlarını Şarj Edebilen Yeşil Ürünler, Uzak Alanlarda Isı Suyu  1

 

 

 
 
 
Pub Zaman : 2020-04-20 10:28:43 >> haber listesi
İletişim bilgileri
Xiamen Lynsa Intelligent Technology Co.,Ltd.

İlgili kişi: Mr. Denny Wu

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin